Wilt u HR binnen uw organisatie verder professionaliseren?

Bij Modus vindt u uw business partner. Moniek Janssen heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen het HR vakgebied in het (internationale) bedrijfsleven, zowel in de rol van consultant, projectleider als manager. Zij helpt uw organisatie met het inrichten van de HR processen. Tevens begeleidt en coacht zij uw HR professionals zodat zij zelfstandig verder kunnen nadat Modus is vertrokken. Naast de inhoud wordt veel aandacht besteed aan het verkrijgen van draagvlak binnen de organisatie. Modus helpt u om HR een nieuwe kwaliteitsimpuls te geven. Zo maken we samen het verschil.

Voor welke vraagstukken bent u bij Modus aan het juiste adres?

Als een organisatie de pioniersfase voorbij is, ontstaat vaak de behoefte aan het inrichten van HR processen. Het kan ook zijn dat de HR processen op orde zijn, maar niet meer voldoen aan de huidige behoefte. U zoekt antwoorden op vragen als:

  • Hoe worden wij een aantrekkelijke werkgever voor de talenten die wij zoeken?
  • Hoe krijgen we duidelijk welke mix van kwaliteiten we echt nodig hebben?
  • Hoe kunnen we de talenten die we hebben binnengehaald aan ons binden?
  • Hoe kunnen we de persoonlijke ontwikkeling faciliteren, zodanig dat medewerkers blijven groeien, een waardevolle bijdrage aan de organisatie leveren en dat graag willen blijven doen?
  • We hebben een performance cyclus ingericht, maar deze voldoet niet meer. Eén keer per jaar met uw medewerkers een beoordelingsformulier invullen is uit de tijd. Wat werkt wel?
  • Hoe kunnen wij vormgeven aan thema’s als duurzaam inzetbaarheid en vitaliteit?
  • We hebben andere kwaliteiten nodig dan onze medewerkers huis hebben. Hoe gaan we hiermee om? Hoe stimuleren we eigenaarschap voor ontwikkeling en mobiliteit?
  • Hoe zorgen we voor het op een respectvolle wijze beëindigen van de werkrelatie en het creëren van ambassadeurs voor de organisatie?

De invulling van de samenwerking tussen Modus en uw organisatie is flexibel. Deze wordt afgestemd op uw behoefte en kan variëren van een dagdeel per maand tot een opdracht van enkele dagen per week bij u op locatie. Interesse? Neem contact op met Moniek Janssen op telefoonnummer 06-38749595, www.modusjanssen.nl. Ik kom graag bij u langs voor een nadere kennismaking.