MODUS biedt een vakbekwame en ervaren professional in de persoon van Moniek Janssen.

Moniek is Arbeids- en Organisatiepsycholoog. Zij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het (internationale) bedrijfsleven, als trainer, adviseur talent development, senior HR professional en HR manager. Zij heeft een veelheid aan HR rollen vervuld en organisatie veranderingen begeleid, zodat zij het gehele vakgebied van binnenuit kent. Deze ervaring zet zij in als HR consultant ten dienste van diverse organisaties.

 


Moniek is een ervaren coach van managers en professionals.

Zij is Certified Professional Co-active coach (CPCC) en door de International Coach Federation (ICF) geaccrediteerd als Professional Certified Coach (PCC). Tevens is zij werkzaam als teamcoach en heeft daarvoor de Intermediate series Organisational Relationship and Systems Coaching (ORSC) van het Centre for Right Relationships (CRR) afgerond. Zij brengt een netwerk van vakbekwame professionals in deze markt mee. Moniek heeft 6 jaar binnen een internationale context gewerkt waardoor haar beheersing van de Engelse taal zeer goed is. MODUS bedient cliënten daarom zowel het Nederlands als in de Engelse taal.

Moniek doet dit werk met passie en op haar eigen enthousiaste manier, haar eigen ‘Modus’. Zij heeft een goed gevoel voor kwaliteit, een grote betrokkenheid bij de organisaties en cliënten voor wie zij werkt en een voortdurende drive om toegevoegde waarde te (blijven) leveren. Haar aanpak is gedegen, ‘down to earth’ en concreet. Zij werkt gestructureerd en georganiseerd, maar produceert geen dikke pakken papier omdat ze ervan overtuigd is dat ‘in de eenvoud zich de meester toont’. Zij bouwt op kennis van het vak en een jarenlange ervaring met het begeleiden van individuen en organisaties in verandering.