Gastdocent Radboud Universiteit

“Hartelijk dank voor je inspirerende en leerzame bijdrage aan de cursus toepassing HRM. Mede namens mijn collega’s en de studenten van de Master Arbeid, Organisatie en Gezondheid.
Sterre Simons (coördinator)”

Deze mooie woorden kreeg ik gisteren nadat ik gastdocent mocht zijn voor masterstudenten Psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ik voel me vereerd! Na 30 jaar was ik terug bij de Universiteit waar ik zelf ooit Psychologie studeerde. Hoe bijzonder is dat! Het geeft me veel voldoening om nu mijn kennis en ervaring te kunnen overdragen aan gemotiveerde studenten. Ik hoop dat ik hen heb kunnen enthousiasmeren met mijn passie voor de professie coaching & talentontwikkeling. Ze waren in ieder geval heel actief en betrokken tijdens het werkcollege.
Hartelijk dank Sabine Geurts voor de opdracht. Sterre Simons en Brigitte Claessens: ik vond het fijn om met jullie samen te werken.